Resultater fra Ekholtbruket Limited 2020 - Oppdatert med bilder 18/8

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 11. Aug 2020


Vi har til hensikt og få lagt ut noen bilder fra helgens turnering, men enn så lenge bringer vi alle fall frem resultatlista etter avsluttet konkurranse lørdag.

Til sammen 18 spillere stilte i startfeltet  på lørdag, etter å ha gjort seg fortjent til dette gjennom en tredagers kvalifisering, med forhåndsbestemt cut-grense på 50 poeng etter 36 spilte hull.

Etter de tre innledende rundene ble Markus Bakken Funk premiert som beste sammenlagtspiller disse dagene. Og når turneringsvinner skulle kåres lørdag, trakk samme spiller igjen det lengste strået.  Denne gang måtte det riktig nok omspill til for å kåre vinneren.  Den som da ble nummeret for liten og måtte bite i det korte green-gresset, var sølvvinner Ole Sukke.  Philip Ellingsen fulgte like bak på tredjeplass.

Artikkelen er 12/8 oppdatert med en video som sammenligner utslagene til de to golfkometene Markus Bakken Funk og Viktor Hovland :  https://photos.app.goo.gl/or6FuY4VBdCcXSrR9

Artikkelen er 18/8 oppdatert med en billedserie fra turneringen, lenke:  https://photos.app.goo.gl/bPPkTAGALT9BWrQs5Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.