Ekholt golfbane oppdatert i Garmin Golf

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 5. Aug 2020

Ekholt golfbane er nå blitt oppdatert for bruk i Garmin golf, noe som innebærer at hullrekkefølge, banens par, indeksering etc. nå "stemmer med virkeligheten".  Videre er banen nå definert opp med 18 hull, slik at det er enkelt å føre scorekort for en "full runde".

Dersom man benytter app'en Garmin Golf på mobilen, vil man se banelayout visuelt på skjermen, og man kan i tillegg registrere scorekortet og lagre dette direkte på telefonen.

Når det gjelder Garmin-klokker, kan det være litt "trickie" å få oppdatert til den nye bane-versjonen.  Man må først slette eventuelle gamle versjoner av banen i mobil-app'en Garmin Connect.  Deretter må man synkronisere mobilen mot klokka, for så å laste ned banen på nytt og kjøre en ny synkronisering.

Foreløpig er det enkelte bunkere og vannhinder på banen ikke vises visuelt på "klokke-versjonen", men greener, avstander og øvrig funksjonalitet ser ut til å fungere som forutsatt.

De som benytter app'en og som oppdager eventuelle feil, bes melde fra om dette (ekbrgolf@gmail.com), slik at vi kan videreformidle til Garmin.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.