VELKOMMEN TIL NISSEGOLF

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 12. Nov 2018

Fredag den 14. desember er det igjen klart for den årlige Nissegolfen i Carlberglåven golfsenter.  Vi starter som vanlig kvelden med julebordsmiddag kl. 19:00 og deretter "går vi" en 9-hulls runde på en utvalgt bane på simulatoren.

Drikke til maten, -ut over én enhet som klubben byr på, må besørges av den enkelte.

Antrekk: Gjerne fullt julekostyme, men i alle fall en liten nisselue !

Deltakeravgift:

* Medlemmer i Ekholtbruket GK: 250,-
* Medlemmer i Ekholtbruket GK, kun julebord/uten golfspill kr. 200,-
* Ikke-medlemmer: 400,-
* Ikke-medlemmer, kun julebord/uten golfspill kr. 350,-

Påmelding kan skje ved å sende en e-post til klubbens adresse: ekbrgolf@gmail.com .  Det er bindende påmelding, og deltakeravgiften må være satt inn på vår konto innen den 4. desember. Bankkonto er 1080.22.32883.

Vi har "ubegrenset" med plasser til julebordet, men når det gjelder golfspillingen må vi sette et tak på 24. spillere.   "Først til mølla-prinsippet" gjelder.  

Meld fra i "påmeldingsmailen" om du ønsker å være med på både julebord og golf, eller kun julebordet.  


-Styret-
Golfbanen stenger søndag 28. oktober kl. 15:00

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 27. Okt 2018

Det går ubønnhørlig mot vinter, og værmeldingen for kommende uke gjør at vi stenger av golfbanen for sesongen søndag den 28. oktober.

Klokken 15:00 blir det rydding av banemarkeringer, flagg, etc., og de som har anledning er velkomne til å hjelpe til med dette.

Vi takker for årets ute-sesong, og håper å treffe mange av klubbens medlemmer til simulatorspill på Carlberg gjennom vinteren.

-Styret-Årets Nattgolf arrangeres fredag 26. oktober

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 27. Sep 2018

NATTGOLF

Fredag den 26. oktober markerer vi igjen golfbanen og hullene med farget lys, og så vi spiller i mørket med selvlysende baller ! 

Til dere som ikke har forsøkt det tidligere: Dette er gøy !

Vi starter opp med Pizza og passende drikke på klubbhuset kl. 18:30, og deretter går vi ut og spiller to runder (12 hull).

Siste frist for påmelding er mandag 22. oktober 


(Påmelding pr. e-post til ekbrgolf@gmail.com, eller direkte til Selma Nilsen, mobil: 412 26 698).


Pris:

Medlemmer kr. 200,-

Ikke-medlemmer kr. 300,-  (ingen greenfee i kveld)


Aldersgrense: 18 år

Vel møtt ! Chip & Put konkurranse torsdag 20. september kl. 17:00

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 18. Sep 2018

Årets maisturnering "gikk fløyten", men nå blir det en alternativ turnering fk. torsdag.  Da arrangeres nemlig høstens Chip'n Put turnering.  Vi håper på mange deltakere, og at det blir liv ved treningsfeltet ved siden av klubbhuset.  

Konkurransen starter kl. 17:00, og påmelding skjer på klubbhuset frem til kl. 16:45.   Deltakeravgift kr. 50,-

-Styret-Maisturneringen avlyst

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 11. Sep 2018

Grunnet baneforholdene, der 5 av 6 greener er helt, eller delvis, avstengt på grunn av utbedringer, ser vi det ikke forsvarlig å gjennomføre den planlagte maisturneringen, som skulle vært arrangert lørdag 15. september.

Klubben vil isteden forsøke å gjennomføre en uformell "chip & put"-konkurranse, men dette vil da bli gjennomført på en av klubbkveldene (torsdag ettermiddag).  

Alle spillerettsmedlemmer vil motta nærmere beskjed om dette pr. e-post.


-Styret-DUGNAD TIRSDAG 14. OG ONSDAG 15. AUGUST KL. 17:00

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 12. Aug 2018

Den strenge vinteren var tøff for golfbaner over hele Øst-Norge, og været gjennom våren / sommeren har heller ikke vært ideelt med tanke på å få gress til å gro...

Etter intens vanning gjennom flere uker, kan Ekholt Golfpark sannsynligvis skilte med regionens grønneste fairwayer, mens greenene til dels ser miserable ut.  En god del arbeid har vært gjort (bl.a. med greenene på hull 2/8 og hull 6), men fortsatt sliter vi med å få dem tilbake til normal standard (til tross at vi har spilt på provisoriske greener en tid).

Konklusjonen er dessverre slik at dersom vi skal kunne få greenene i stand til neste sesong, må vi allerede nå i august måned "ta tak".  Tirsdag 1.4 og onsdag 15. august går vi derfor løs på hhv. hull 1/7 og hull 2/8 og hull 6, der noe "reparasjons-arbeid" gjenstår for at disse skal kunne gro seg tette og fine. 

I neste omgang må det gjøres mer omfattende  "inngrep" på hull 3/9 og på hull 4.

Vi ber derfor om at spillerettsmedlemmer stiller med "grønne fingre", og gjerne tar med litt enkelt hageredskap (kultivator, blomstergafler, el.l.) og møter opp til en felles innsats (kl. 17:00 begge dager).Tor Einar Aase til minne

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 21. Jun 2018

Til minne om Tor Einar Aase

Ett av våre trofaste klubbmedlemmer, Tor Einar Aase, døde den 5. juni i år, etter en kort sykdomsperiode.  Ekholtbruket golfklubb har betydd mye for ham de siste årene, og dette ble spesielt synliggjort da det i fm annonseringen av hans bortgang, sto å lese «Like kjært som blomster, er en gave til Ekholtbruket golfklubb».

Klubben vil med dette takke Tor Einar og hans familie for denne gesten / tilliten, og kan samtidig meddele at det er kommet inn 4.700 kroner på vår konto i denne forbindelse.

Klubben takker for pengegaven, og i tillegg takker vi for alle gode minner.

Det lyses fred over Tor Einars minne.

-Styret-

 Årets første turnering gjennomført

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 17. Jun 2018

Terje Flesjø mottar 1. premien, en fin pique-trøye med Ekholtbruket GKs logo

I alt 17 spillere stilte til start i årets Flaggturnering, som ble gjennomført i fint spillevær lørdag formiddag.

I flaggturneringen spiller alle mot hverandre og skal gjennomføre antall slag = banens par + egne tildelte.  Flagget plantes der ballen havner etter at man har slått sitt siste slag, og som vanlig går de fleste deltakerne tom for slag like før man kommer til det 18. hullet.  Preben Aamot var den spilleren som hadde lavest handicap, og med kun 7 tildelte slag (i tillegg til banens par på 62), klarte han å plante flagget i koppen på hull 18.  Det holdt til annen plass totalt, mens Bård Johannessen som bare havnet noen centimeter fra hullet tok en pen 3. plass. 

Den eneste som klarte å runde hele 9-hullsbanen to ganger, og starte forfra en tredje gang, var Terje Flesjø.  Denne gang hadde det lite å si at han endte i bunkeren på utslaget, for det var ingen som kom lengre enn ham, og han kunne dermed innkassere seieren.  Gratulerer !

På plassene nærmest "pallen" fulgte Frank Gjersøe, Lars Erik Holmsen og Michael Nöhr Andersen.  

Bård Johannessen kunne ta med seg hjem en hyggelig hilsen som belønning for sin 3. plassHusk Flaggturneringen lørdag 16. juni

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 11. Jun 2018

Vi minner om årets flaggturnering lørdag 16. juni kl. 10:30.

Her spiller vi så mange slag som man har tildelt, - dvs. 62 slag pluss de tildelte man får iht. sloping-tabellen. Der hvor ballen blir liggende etter siste tellende slag, planter man flagget. Vinner av konkurransen er den som er kommet lengst i spillet når slagene er oppbrukt. Ved like mange "tilbakelagte hull", er det den som ligger nærmest neste hull som er vinner.

Spillerettsmedlemmer betaler kr. 100,- for deltakelse. For andre kommer ordinær greenfee i tillegg.

Påmelding ved oppmøte. Senest kl. 10:15.

Det presiseres at banen er  under utbedring etter vinterens "herjinger", og turneringen vil bli avviklet med de banereglene som måtte være gjeldende ved turneringsstart.  Minner samtidig om at banegrensen ved høyre side av hull 2 og hull 5 fra årets sesong er definert som "out of bonds". 

- Styret / Arrangementskomitéen -Banen er under utbedring

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 29. Mai 2018

Det har vært en usedvanlig tøff vinter for Østlandets mange golfbaner.  Heller ikke Ekholtbruket har sluppet unna isbrann-problemene, noe som har forårsaket at deler av greenene fremdeles er helt brune og fremstår som nærmest livløse.

I helgen ble greenen på hull 6 luftet, vannet og tilsådd, og hele greenen er nå midlertidig avstengt.  På dette hullet har vi derfor måtte lage en "vinter-green" i framkant (se bildet), og under spill på dette hullet skal hullet "hulles ut" når du er mindre enn en meter fra hullet (merket med rød sirkel).

Eks.: Ligger ballen mindre enn en meter fra hullet etter 3 slag, "får" du hullet (gimme), og oppnår 4 slag.  Du behøver altså ikke gjøre flere putte-slag når du ligger på eller innenfor avmerket sirkel.

Flere greener vil bli luftet og tilsådd i dagene som kommer, men da vil det sannsynligvis kun dreie seg om deler av greenene, slik at vi kan spille hullene fullt ut som vanlig.  Når ballen på disse greenene havner i avstengt område, skal den flyttes over til nærmeste spillbare område, men ikke nærmere hullet.

Vi beklager at situasjonen er som den er, men håper uansett på snarlig bedring. 

(Vi er imidlertid i godt selskap.  Mange av landets mest anerkjente baner sliter også.  Eksempelvis har Bogstad golf først kunnet åpne banen for spill 26. mai, og fremdeles må det spilles på vinter-greener.)

-Styret-Ekholtbruket GK innfører betaling med VIPPS

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 3. Mai 2018

Det er nå åpnet for betaling med VIPPS på golfbanen.  Først og fremst er tilbudet etablert for greenfeespillere som skal betale for seg når klubbhuset ikke er betjent, men det vil også være mulig å benytte VIPPS ved kjøp av varer og tjenester for øvrig.

Det er viktig å fylle ut meldingsfeltet i VIPPS med hva betalingen gjelder, slik at kasserer klarer å henføre kjøpene til riktig konto i regnskapet.Klubbkveldene starter opp igjen Torsdag 26/4

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 21. Apr 2018

Banen er åpnet og sesongen er i gang !

Torsdag starter vi med ukentlige klubbkvelder for våre medlemmer igjen.  Da blir det lagspill (best-ball), der lagene settes sammen ut fra hvem som møter opp.  Det er altså ikke nødvendig å stille opp med makker for å delta.  Her blir det mulighet for uhøytidelig konkurransespill hver uke.

NB !  Oppmøte senest kl. 17:45 hver torsdag.

Vel møtt !
Banen har åpnet for sesongen

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 18. Apr 2018

Det var mange som møtte opp og bidro til at banen kunne åpnes for spill tirsdag kveld.

Styre takker for god innsats fra medlemmene og kan nå ønske velkommen til en forhåpentligvis lang og fin sesong.

Sees på banen !Dugnad Tirsdag 17/4 kl. 18:00

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 16. Apr 2018

Vi minner om dugnad tirsdag 17/4 kl. 18:00

Ta gjerne med litt hage-utstyr (river, krafser, hekkesaks o.l.)

Vel møtt !


-Styret-Alt om Årsmøtet 2018

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 29. Jan 2018

Årsmøtet 2018 ble avholdt onsdag 21. mars ved Carlberg gård.

Årsmøtet ble gjennomført uten noen form for dramatikk, og hele det sittende styret tok gjenvalg,

Protokollen fra årsmøtet finner du her.

Årsberetningen for 2017 finner du her.


-Styret-