Julebord / Nissegolf i Carlberglåven den 16. desember

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 22. Nov 2016

Ho-ho, alle sammen !


Jul er tradisjoner og en av golfklubbens tradisjoner er den årlige Nissegolf’en på Carlberg.

Fredag den 16. desember er det nok en gang klart for Nissegolf i Carlberglåven golfsenter.Vi starter som vanlig kvelden med julebordsmiddag kl. 19:00 og deretter "går vi" en 9-hulls runde på en utvalgt bane på simulatoren.

Drikke til maten, -ut over én enhet som klubben byr på, må besørges av den enkelte.

Antrekk: Gjerne fullt julekostyme, men i alle fall en liten nisselue !

Deltakeravgift:

* Medlemmer i Ekholtbruket GK: 250,-

* Ikke-medlemmer: 350,-

Dette inkluderer mat og golfspill.

Påmelding kan skje ved å besvare denne e-poste senest mandag 28. november, Deltakeravgiften må da være satt inn på konto 1080.22.32883.

(På grunn av golfrunden er det begrenset kapasitet, og dersom vi får flere påmeldte enn det er plass til, er det "først-til-mølla" prinsippet som gjelder.)


Innegolfsesongen i gang

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 22. Okt 2016


Selv om det nå går mot vinter, betyr det ikke at du må legge bort golfkøllene. På Ekholt er det fullt mulig å fortsette sesongen innendørs.

Carlberglåven Golfsenter har oppgradert og gjort seg klar for en ny sesong. Her kan alle spillere på alle nivåer komme og spille, - enten det er for å trene, eller for å delta i vinterens turneringer som starter opp om ikke lenge.

Nærmere info om golfsenteret og tilbudet finner du via denne lenkenNattgolfturneringen 2016

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 22. Okt 2016

Fredag kveld var en gjeng trofaste golfere samlet til årets Nattgolf på Ekholtbanen. Etter først å ha inntatt pizza fra vår lokale Peppes-restaurant med dertil hørende drikke, ble banen merket opp på dugnadsbasis. I 20-tiden var det så klart for kveldens konkurranse, med fem deltakende lag som spilte en ren slagturneringer etter "best ball"-prinsippet.

Vi erfarte alle at spill i mørke er atskillig vanskeligere enn under lysere forhold, noe som førte til mange "rare" slag og atskillige etterfølgende lattersalver. En åpenbar fordel er imidlertid at nattgolfballene som forsvinner i rough eller out of bonds, er langt lettere å finne igjen når de lyser som lyspærer i natten.

Konkurransen ble svært jevn, og det var kun 5 slag som skilte beste og dårligste lag etter konkurransens 12 gjennomførte hull. Aller øverst tronet Bård Johannessen og Ole Sukke med 56 slag, og på annenplass An-Magritt S. Skancke Garmaker, Magnar Håmo og Tor Aase med 57 slag.

Premievinnerne på rekke og rad, vinnerlaget til venstre, annetlaget til høyre

De øvrige lagene, bestående av Winnie Borgund-Lars Erik Holmsen-Carl F. Gjerdrum, Selma Nilsen-Ranveig Arvesen og Ingemar Bodin-Jon Larsen fulgte på de neste plassene med hhv. 58, 59 og 61 slag.
Bildepresentasjon av banen

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 12. Okt 2016

Et av våre ivrige medlemmer, Magnar Håmo, har tatt en rekke bilder av banen på Ekholt, og et lite knippe av disse bildene er nå samlet i en egen BILDEPRESENTASJON som dere finner som menyvalg til høyre under STATUS-SIDE.

Styret takker Håmo for bildene, og håper at mange vil ta en titt på presentasjonen som vi har snekret sammen.

NATTGOLF 21. OKTOBER - HUSK PÅMELDING

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 6. Okt 2016

Fredag den 21. oktober er det klart for årets Nattgolf.

Baner og hull markeres med farget lys, og vi spiller med selvlysende baller ! Til dere som ikke har forsøkt dette tidligere: Dette er gøy !

Vi deler igjen inn deltagerne i lag på 2 eller 3 spillere og konkurrerer etter Scramble / Best Ball -prinsippet.

Tradisjonen tro starter vi opp med Pizza og passende drikke på klubbhuset kl. 18:30, og deretter går vi ut og spiller to runder à 6 hull.

Påmeldingsavgiften dekker pizza, mens drikke må medbringes etter egen smak.

Aldersgrense: 18 år

Vi er avhengig av å gjøre en del innkjøp. Merk derfor at det er bindende påmelding pr. e-post til ekbrgolf@gmail.com senest mandag 17. oktober kl. 14:00

Pris:
Medlemmer kr. 150,-
Ikke-medlemmer kr. 250,- (ingen greenfee i kveld)
Vel møtt !

-Styret-
Husk mais-turneringen lørdag den 24. mai

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 19. Sep 2016

Mais-sesongen er i full gang, og førstkommende lørdag avholder vi den tradisjonsrike mais-turneringen.

Denne gangen spiller vi scramble-turnering, som innebærer at vi spiller to-og-to på lag, og vi spiller på "best ball". Det konkurreres på lagets gjennomsnittlige handicap, og alle spillere slår ut fra rødt i denne turneringen.

Hull 4 i høstlig solnedgang (Foto:Bård Johannessen)

Dette gjør at konkurransen blir langt mer åpen enn det som er vanlig når vi spiller individuelt, og erfaringsmessig blir det en mye jevnere konkurranse.

De som ønsker å spille sammen med en navngitt makker melder seg på som lag, mens de som ikke har noen å spille med blir "spleiset" med en medspiller før start.

Det er fint om dere melder dere på via en e-post til klubben. Men det er også mulig med etter-anmelding på konkurransedagen, men sørg da for på møte opp senest kl. 10:30.

Merk konkurransestart kl. 11:00 (og ikke kl. 12 som tidligere annonsert).

Deltakeravgift er kr. 100,- pr. spiller. Greenfee-spillere betaler vanlig greenfee i tillegg.

Utlodning.


Bjørn Magne Torp vant årets ACT-turnering

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 12. Sep 2016

GGG-gjengen (GGG = Golf Grønn Glede) består av en aktiv gruppe golfspillere som holder det gående med spill sommer som vinter. Nylig ble den årlige ACT-turneringer avholdt, og vinner av årets turnering ble Bjørn Magne Torp. Vi gratulerer !

En av lederne for GGG ved Ekholtbruket Golfklubb, Eirik Dysvik har nettopp overrakt det synlige beviset til turneringsvinneren.


Omtrent samtidig med at turneringen ble avholdt, fikk vi beskjed om at det lokale firmaet, Fabelastisk AS i Rygge, har gått inn som sponsor for Golf Grønn Glede i Ekholtbruket GK. Dette sikrer fortsatt aktivitet for den friske gjengen, som dermed kan se frem til videre spill både utendørs i sesongen, og innendørs på simulator når vinterværet setter inn. Vi kommer tilbake med egen sak om den nye sponsoren litt senere.

-Styret-

Lyst til å være med på fellesturer til andre baner ?

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 12. Sep 2016

Mandager og / eller Tirsdager arrangeres det fellesturer til andre baner i distriktet. Det er oppmøte på klubbhuset på formiddagen og felles reiser til de forskjellige banene. Det er etter hvert blitt en stor gjeng som møtes for disse "utfluktene", noen medlemmer hos oss, - og noen utenfra.

Om du kan tenke deg å bli med, så ta kontakt med Selma Nilsen på tlf. 412 26 698.
Hole in one på Alexander Guldager

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 4. Sep 2016

Ett av klubbens medlemmer, Alexander Guldager, oppnådde alle golfspilleres drøm i dag, da han slo ballen rett i koppen på det syvende hullet. Med seg på runden hadde han Lasse Frydenlund og dessuten sin egen far, Johny.


Utslaget med 6'er jernet satt perfekt, og de to medspillerne kunne bare konstatere at det ble en eagle på par 3 hullet, som er rangert med index 10 på score-kortet.

Det er nå gått flere år siden sist vi opplevde en hole-in-one på banen. Dessverre for Alexander vanker det nok verken biler, båter eller store pengegaver i premie, -men æren og berømmelsen er vel fortjent.

Hele klubben gratulerer !

Alexander Guldager smiler fornøyd når han plukker ballen ut av koppen etter sin hole-in-oneEndret oppstart for Klubbkveldene

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 2. Sep 2016

Høsten kommer oss i møte, og med det følger tidligere kvelder. "Klubbkveldene", der alle er velkomne, og hvor vi hver torsdag konkurrerer uhøytidelig på lag, fortsetter utover høsten, men oppstart fremskyndes én time, slik at vi heretter har oppstart kl. 17. Vel møtt !
Pål Hoff, Preben C. Aamodt og Selma Nilsen ble klubbmestere i 2016

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 1. Sep 2016

Årets klubbmesterskap ble arrangert søndag 28. august.Været var vekslende med regnbyger, noe som forårsaket et relativt lavt deltakerantall. Resultatene fra turneringen ble som følger:

Herrer Sr. (50+)

Nr. 1 og klubbmester: Pål Hoff (70 slag)

Nr. 2 Tron-Arne Bøe (72)

Nr. 3 Anders Nordeng (79)

Tom Bergerøy (81)

Johny Guldager (82)

Ingemar Bodin (90)

Espen Skordal (91)

Magnar Håmo (91)

Eirik Dysvik (94)

Klubbmester Herrer Sr. og beste spiller totalt, Pål Hoff, mottar synlig bevis på triumfen


Herrer:

Nr. 1 og klubbmester: Preben C. Aamodt (72 slag)

Nr. 2 Michael Andersen (80)

Preben C. Aamodt ble beste spiller i Herreklassen


Damer Sr.

Nr. 1 og klubbmester: Selma Nilsen (78 slag)

Nr. 2 An-Magritt Skancke-Garmaker (100)

Nr. 3 Kristin Pettersen (101)
Klubbmesterskap 2016

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 16. Aug 2016

Ekholtbruket Golfklubb inviterer med dette til Klubbmesterskap for alle medlemmer den 28. august 2016 med spillstart kl. 12:00.

Mesterskapet arrangeres som ren slagturnering (dvs. ingen "tildelte slag").Ved uavgjort etter 18 hull, kåres 1. 2. og 3. plass ved omspill på hull 5 og 4 annenhver gang inntil vinner er kåret.

Etter omdefinering av banen til 9-hulls bane, kan det under arrangementer bli litt kø ved ett av hullene, og deltakerne oppfordres derfor til å ta en liten pause ved "runding" etter cirka halvgått runde.

Det er ingen deltakeravgift i fm arrangementet, men Greenfee-medlemmer må betale vanlig greenfee.

Det serveres gratis kaffe, vafler, pølser, og det er som vanlig mulig å få kjøpt drikke og is, samt noe golfutstyr på klubbhuset.

Påmelding: Helst på forhånd via e-post (bare å besvare denne e-posten...), Det vil imidlertid også være mulig å melde seg på ved klubbhuset frem til kl. 11:30 på arrangementsdagen.

Vi håper å se riktig mange på klubbmesterskapet, og ønsker vel møtt !


Bildet er fra fjorårets mesterskap, da Tron-Arne Bøe ble beste spiller uansett klasseMagnar Håmo til topps i "To køller pluss putter"

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 4. Jul 2016

Magnar Håmo gikk banens første 10 hull på imponerende 44 slag, som tilsvarer én over banens par.

Det var generelt høy kvalitet på spillet denne kvelden, og tett bak Magnar fulgte Selma Nilsen (46), Tron-Arne Bøe (47) og Johny Guldager (48).

Etter endt dyst, ble kvelden avsluttet på terrassen på klubbhuset, der Carl F. Gjerdrum sto for premieutdelingen.Husk klubbturnering torsdag den 30. juni

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 29. Jun 2016

Torsdag 30. juni gjentar vi en gammel, kjent konkurranseform, og arrangerer klubbturneringen "2 køller + putter".

Vi går på banen uten driver, og spiller kun med to selvvalgte, valgfrie køller.

Konkurransen, som er åpen for alle golfspillere, starter kl. 18:00, og påmelding skjer på klubbhuset frem til kl. 17:45. Deltakeravgiften er kr 50,- Spillere som ikke er spillerettsmedlemmer i klubben, betaler halv greenfee denne kvelden, dvs. 100 kr.

Vel møtt folkens !
FLAGGTURNERING LØRDAG 28. MAI

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 24. Mai 2016

Turneringsoversikt for hele 2016 finner dere ved å klikke på "Arrangementer 2016" til høyre på hovedsiden på nettet.

Samtidig benytter vi anledningen til å minne om Flaggturneringen fk. lørdag kl. 12:00. Her spiller man så mange slag som man har tildelt, dvs. 60+egne tildelte. Der ballen lander på de siste slaget, planter man flagget sitt. Den som da er kommet lengst når slagene er oppbrukt er vinner av konkurransen.

Spillerettsmedlemmer betaler kr. 100,- for deltakelse. For øvrige medlemmer og greenfee-spillere, tilkommer vanlig greenfee.

Påmelding ved oppmøte / Senest kl. 11:45.

-Styret-Problemer med Golfbox-registrering skal nå være løst

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 12. Mai 2016

Problemene med registrering av runder ved Ekholtbruket golfklubbs bane skal nå være løst.

Banen er definert om fra tidligere, og den nye beskrivelsen på banen i Golfbox er Ekholt Golfpark.

Vi er takknemlige for tilbakemeldinger om eventuelle feil som måtte oppdages, og som vi ikke har klart å fange opp. Melding kan sendes til klubbens e-postadresse: ekbrgolf@gmail.com

-Ekholtbruket GK-Puttekonkurranse torsdag den 12. mai kl. 18:00

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 9. Mai 2016

Førstkommende torsdag blir det putte-konkurranse på Ekholt. Vi konkurrer på putte-feltet på Ekholtbanen, og kårer en vinner etter cup-prinsippet. Uhøytidelig, moro, og med gode vinnersjanser også for de som sliter med lang-slagene. Deltakeravgift kr. 50,-

Påmelding senest kl. 17:55.Vaktlister til og med 19. juni er klare

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 26. Apr 2016

Vi ønsker som vanlig å holde klubbhuset åpent på hverdager og i helgene. I vår dugnadsdrevne klubb er vi derfor nødt til å fordele vakter blant medlemmene.

Første vaktrunde, fra 2. mai - 19. juni er nå satt opp. Vaktlistene finner dere her.Klubbkveldene starter opp torsdag 14. april

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 12. Apr 2016

Vi fortsetter med klubbkvelder hver torsdag i år også. Dette er en uhøytidelig konkurranse for klubbens medlemmer, der vi spiller "best-ball" med lag à to til tre spillere. Her er det bare å møte opp, - lagene settes opp blant de fremmøtte hver gang. Oppmøte ved klubbhuset kl. 16:45
Seniorturnering onsdag den 6. april

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 3. Apr 2016

Onsdag førstkommende vil det være foregå en turnering blant seniorene som har deltatt på simulatorgolfen i vinter. Turneringen starter kl. 12:00 og dette innebærer at banen i tiden fra kl. 12 til ca. kl. 16 vil være stengt for andre spillere.

-Styret-Banen klar for åpning onsdag kl. 15:00

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 29. Mar 2016

Bra frammøte på klubbens dugnad 29. mars førte til at vi kan sesongåpne banen den 30. mars. Siste finpuss i form av klipping av greener og utsetting av flaggene blir gjort onsdag formiddag, og deretter kan vi ønske velkommen til spilling.

I tillegg til generell klargjøring av tee'er, greener og omkringliggende fasiliteter, har vi fått klargjort tre nye utslagssteder. Dette har gjort til at vi i år kan åpne banen som en 9-hullsbane.

Det er etablert tre nye utslagssteder på de gamle hull 1, 2 og 3, slik at den midtereste tee'en på hvert av disse hullene er kombinert rødt/gult utslagssted. De som spiller fra rødt, benytter de to "korteste" utslagene på hvert av hullene avhengig av om de spiller hull 1,2,3 eller 7,8,9, mens de som går fra gult spiller de to "lengste". På denne måten kan spillerne nå spille 9 hulls runde uten å måtte slå ut fra en og samme tee to ganger.

Det er trykket nye scorekort som ligger på klubbhuset, og på disse er det nye banekartet gjengitt. Se for øvrig bildet nedenfor.
Årsmøte: Torsdag den 10. mars kl. 19:00 - Saksliste klar - Oppdatert med Årsberetning og Forslag

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 28. Jan 2016

Årsmøte 2016 avholdes i kaféen i Carlberglåven torsdag den 10. mars kl. 19:00.

Innkalling er i henhold til vedtektene sendt ut til alle medlemmer pr. e-post. De medlemmene som ikke har registrert e-post, har mottatt likelydende beskjed via SMS.

Saksliste til Årsmøtet ser ut som følger:

1. Åpning av Årsmøtet

2. Godkjenning av stemmeberettigede

3. Godkjenning av innkalling, saksliste og forretningsorden

4. Valg av møteleder, referent, samt 2 medlemmer til å underskrive protokollen

5. Behandling av årsberetning

6. Behandling av klubbens reviderte årsregnskap for 2015

7. Behandling av innkomne forslag

8. Fastsetting av medlemskontingenter gjeldende f.o.m. 1/1-2017

9. Vedta klubbens budsjett for 2016

10.Behandle klubbens organisasjonsplan (utgår, eksisterer ikke)

11.Valg for kommende årsmøteperiode

11.1 Valg av leder

11.2 Valg av nestleder

11.3 Valg av sekretær og kasserer

11.4 Valg av varamedlem

11.5 Valg av 2 revisorer

11.6 Valg av representanter til ting og møter


Valg av valgkomité (leder + medlem + varamedlem)


-Styret-

ÅRSBERETNING KAN LASTES NED HER

INNKOMNE FORSLAG TIL ÅRSMØTE KAN LASTES NED HER