Nattgolfturneringen 2016

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 22. Okt 2016

Fredag kveld var en gjeng trofaste golfere samlet til årets Nattgolf på Ekholtbanen. Etter først å ha inntatt pizza fra vår lokale Peppes-restaurant med dertil hørende drikke, ble banen merket opp på dugnadsbasis. I 20-tiden var det så klart for kveldens konkurranse, med fem deltakende lag som spilte en ren slagturneringer etter "best ball"-prinsippet.

Vi erfarte alle at spill i mørke er atskillig vanskeligere enn under lysere forhold, noe som førte til mange "rare" slag og atskillige etterfølgende lattersalver. En åpenbar fordel er imidlertid at nattgolfballene som forsvinner i rough eller out of bonds, er langt lettere å finne igjen når de lyser som lyspærer i natten.

Konkurransen ble svært jevn, og det var kun 5 slag som skilte beste og dårligste lag etter konkurransens 12 gjennomførte hull. Aller øverst tronet Bård Johannessen og Ole Sukke med 56 slag, og på annenplass An-Magritt S. Skancke Garmaker, Magnar Håmo og Tor Aase med 57 slag.

Premievinnerne på rekke og rad, vinnerlaget til venstre, annetlaget til høyre

De øvrige lagene, bestående av Winnie Borgund-Lars Erik Holmsen-Carl F. Gjerdrum, Selma Nilsen-Ranveig Arvesen og Ingemar Bodin-Jon Larsen fulgte på de neste plassene med hhv. 58, 59 og 61 slag.