Lars Erik Holmsen

Vellykket maisturnering på Ekholt golfpark

Postet av Lars Erik Holmsen den 25. Sep 2016

Lørdag ble den årlige maisturneringen avholdt. Forholdene var flotte, med fint spillevær og lite vind. Turneringen ble i år gjennomført etter scramble-prinsippet, noe som innebærer at man spiller to og to på lag og på lagets gjennomsnittlige handicap. Videre spiller man hele tiden på beste ball, og begge spillerne får hvert sitt slag fra felles utslagssted.

I alt var det påmeldt 12 lag, og med fire spillere på hver flight, ble det ganske folksomt da hver av tee'ene ble fylt opp lørdag formiddag.

Det var mye bra spill, og resultatmessig endte vi med tre lag på 52 poeng. Dermed måtte det omspill til, og etter to runder, sto vi igjen med konkurranse-debutanten Michael Andersen som turneringsvinner. Michael stilte som eneste spiller med "Solo-lag", dvs. at han spilte alene på eget handicap, men det "dobbelt sjanse på hvert slag".

Avslutningsvis var det premiering på klubbhuset, der alle deltakere fikk mais sponset av grunneier, og i tillegg vanket det sekker med poteter til de to beste lagene.

I tillegg ble det avholdt en utlodning med fine premier, der inntektene + et tilsvarende bidrag fra klubben går til en god golfkollega i distriktet som for egen regning skal gjennomføre en kostbar sykdomsbehandling i utlandet. (Klubben kan etter utlodningen overføre ca. 2.800 kroner til formålet.)

Resultater og bilder fra turneringen følger nedenfor:

RESULTATER:

Nr. 1 og Tureringsvinner: Michael Solo (Michael Andersen) - 52 poeng

Nr. 2: Team Larsen's (Jon / Mathias Larsen) - 52 poeng

Nr. 3: Team Østrum (Tor Anders Østby / Carl F. Gjerdrum) - 52 poeng

Nr. 4: Team LAX (Lasse Frydenlund / Alexander Guldager) - 48 poeng

Nr. 4: Team Condor (Winnie Borgund / Lars Erik Holmsen) - 48 poeng

Nr. 4: Team Hasselhoff (Anders Østby / Stian Aarmo) - 48 poeng

Nr. 7: Tjelmeland Avkom (Rasmus Gauterud/Joh. Østby) - 46 poeng

Nr. 7: Mulligans (Eirik Dysvik / Espen Skordal) - 46 poeng

Nr. 9: Just4Fun (An-Magritt S.-Garmaker / Magne Håmo) - 45 poeng

Nr. 10: Team RANSEL (Ranveig Arvesen / Selma Nilsen) - 43 poeng

Nr. 11: Team Skaarnæs ( Inger H. / Vetle Skaarnæs) - 42 poeng

Nr. 12: Bavariakameratene (Tom Bergerøy/Johny Guldager - 41 poeng

Bilder fra omspillet:

Team Østrum, bestående av Tor Anders Østby og Carl F. Gjerdrum endte på 3. plass etter en god dag på banen.

Far og sønn (Jon og Mathias) Larsen putter etter imponerende utslag på omspillet på hull 5. De endte på 2. plass.

Tilskuere og motspillere følger med på Michael Andersens avgjørende innspill, før han kunne innkassere seier i debuten.

Samling for utlodning og premieutdeling på klubbuset.

(Alle foto: Lars Erik Holmsen)