Husk mais-turneringen lørdag den 24. mai

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 19. Sep 2016

Mais-sesongen er i full gang, og førstkommende lørdag avholder vi den tradisjonsrike mais-turneringen.

Denne gangen spiller vi scramble-turnering, som innebærer at vi spiller to-og-to på lag, og vi spiller på "best ball". Det konkurreres på lagets gjennomsnittlige handicap, og alle spillere slår ut fra rødt i denne turneringen.

Hull 4 i høstlig solnedgang (Foto:Bård Johannessen)

Dette gjør at konkurransen blir langt mer åpen enn det som er vanlig når vi spiller individuelt, og erfaringsmessig blir det en mye jevnere konkurranse.

De som ønsker å spille sammen med en navngitt makker melder seg på som lag, mens de som ikke har noen å spille med blir "spleiset" med en medspiller før start.

Det er fint om dere melder dere på via en e-post til klubben. Men det er også mulig med etter-anmelding på konkurransedagen, men sørg da for på møte opp senest kl. 10:30.

Merk konkurransestart kl. 11:00 (og ikke kl. 12 som tidligere annonsert).

Deltakeravgift er kr. 100,- pr. spiller. Greenfee-spillere betaler vanlig greenfee i tillegg.

Utlodning.