Bjørn Magne Torp vant årets ACT-turnering

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 12. Sep 2016

GGG-gjengen (GGG = Golf Grønn Glede) består av en aktiv gruppe golfspillere som holder det gående med spill sommer som vinter. Nylig ble den årlige ACT-turneringer avholdt, og vinner av årets turnering ble Bjørn Magne Torp. Vi gratulerer !

En av lederne for GGG ved Ekholtbruket Golfklubb, Eirik Dysvik har nettopp overrakt det synlige beviset til turneringsvinneren.

Omtrent samtidig med at turneringen ble avholdt, fikk vi beskjed om at det lokale firmaet, Fabelastisk AS i Rygge, har gått inn som sponsor for Golf Grønn Glede i Ekholtbruket GK. Dette sikrer fortsatt aktivitet for den friske gjengen, som dermed kan se frem til videre spill både utendørs i sesongen, og innendørs på simulator når vinterværet setter inn. Vi kommer tilbake med egen sak om den nye sponsoren litt senere.

-Styret-