Klubbmesterskap 2016

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 16. Aug 2016

Ekholtbruket Golfklubb inviterer med dette til Klubbmesterskap for alle medlemmer den 28. august 2016 med spillstart kl. 12:00.

Mesterskapet arrangeres som ren slagturnering (dvs. ingen "tildelte slag").Ved uavgjort etter 18 hull, kåres 1. 2. og 3. plass ved omspill på hull 5 og 4 annenhver gang inntil vinner er kåret.

Etter omdefinering av banen til 9-hulls bane, kan det under arrangementer bli litt kø ved ett av hullene, og deltakerne oppfordres derfor til å ta en liten pause ved "runding" etter cirka halvgått runde.

Det er ingen deltakeravgift i fm arrangementet, men Greenfee-medlemmer må betale vanlig greenfee.

Det serveres gratis kaffe, vafler, pølser, og det er som vanlig mulig å få kjøpt drikke og is, samt noe golfutstyr på klubbhuset.

Påmelding: Helst på forhånd via e-post (bare å besvare denne e-posten...), Det vil imidlertid også være mulig å melde seg på ved klubbhuset frem til kl. 11:30 på arrangementsdagen.

Vi håper å se riktig mange på klubbmesterskapet, og ønsker vel møtt !

Bildet er fra fjorårets mesterskap, da Tron-Arne Bøe ble beste spiller uansett klasse