Banen klar for åpning onsdag kl. 15:00

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 29. Mar 2016

Bra frammøte på klubbens dugnad 29. mars førte til at vi kan sesongåpne banen den 30. mars. Siste finpuss i form av klipping av greener og utsetting av flaggene blir gjort onsdag formiddag, og deretter kan vi ønske velkommen til spilling.

I tillegg til generell klargjøring av tee'er, greener og omkringliggende fasiliteter, har vi fått klargjort tre nye utslagssteder. Dette har gjort til at vi i år kan åpne banen som en 9-hullsbane.

Det er etablert tre nye utslagssteder på de gamle hull 1, 2 og 3, slik at den midtereste tee'en på hvert av disse hullene er kombinert rødt/gult utslagssted. De som spiller fra rødt, benytter de to "korteste" utslagene på hvert av hullene avhengig av om de spiller hull 1,2,3 eller 7,8,9, mens de som går fra gult spiller de to "lengste". På denne måten kan spillerne nå spille 9 hulls runde uten å måtte slå ut fra en og samme tee to ganger.

Det er trykket nye scorekort som ligger på klubbhuset, og på disse er det nye banekartet gjengitt. Se for øvrig bildet nedenfor.