Drivingrangen på Ekholt stengt for bruk fra og med oktober

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 3. Okt 2015

Det nye jernbanesporet sørover fra Moss skal gå i tunnel under Dyreskogen, og komme opp i dagen gjennom en kulvert sør-øst for Carlberg. Som mange sikkert har lagt merke til, er man nå i gang med arkeologiske registreringer på jordene i området mellom Carlberg og Dilling, og fra begynnelsen av oktober, vil dette også omfatte områdene som i dag "huser" driving-rangen tilhørende Carlberg gård..

Dette betyr i klartekst at det ikke lenger vil være mulig å holde rangen oppe for golf-aktiviteter, og det forventes heller ikke at denne lar seg gjenåpne som range i tiden etter at disse arbeidene er gjennomført, før arbeidet med den nye tunnelen starter opp.

Etter hva vi forstår virker det heller ikke særlig aktuelt med en re-etablering av driving-rangen etter at det nye jernbanesporet er på plass.

Ekholtbruket golfklubb beklager at situasjonen er blitt som den er.