Nye Nettsider - igjen...

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 8. Jun 2015

Norges Idrettsforbund kutter sitt tilbud om gratis nett-tjenester

Klubben Online har frem til nå levert tilbud om gratis hjemmesider til alle lag som er tilsluttet Norges Idrettsforbund.

Fra og med 1. juli i 2015 opphører denne ordningen, og alle klubber som har benyttet seg av tjenesten må nå finne seg en annen leverandør for å få formidlet sine nett-tjenester.

Mange leverandører har kommet på markedet, og Ekholtbruket GK har landet på en løsning fra IdrettenOnline. De tilbyr fortsatt en gratisløsning, og denne løsningen får foreløpig være tilstrekkelig for en klubb av vårt format.

Noen tjenester har vi mistet, -sammenlignet med vår forrige løsning, deriblant menybygger og lenkesamling. Lenkesamlingen er erstattet med en egen side som man kan nå fra statusbildet til høyre på den nye forsiden, og her vil du kunne gå videre til Golfbox, finne frem til Carlberg Gård, etc. Vi kan bygge ut lenke-siden etter hvert, -og dersom det er noe man ønsker lenke til, -er det bare å sende en epost til ekbrgolf@gmail.com, så vil dette bli vurdert.

Klubbens domenenavn vil forbli uforandret (www.ekholtgolf.no).