Flaggturnering søndag 7. juni kl. 11:00

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 2. Jun 2020

Vi kan med dette ønske velkommen til årets første turnering søndag den 7. juni.

Det blir utslag kl. 11:00, og oppmøte senest kl. 10:30

Her spiller hver spiller så mange slag som han / hun har tildelt,  dvs. 62 slag pluss de tildelte slagene man har iht. slopetabellene.  Der hvor ballen blir liggende etter siste tellende slag, planter man det navnede "flagget" som man har fått med seg ut på runden.  Vinner gjør den som kommer lengst i spillet når alle slagene er oppbrukt.  Ved like mange "tilbakelagte hull", er det den som ligger nærmest neste hull som er vinner.

Deltakelse er forbeholdt klubbens medlemmer, og spillerettsmedlemmer betaler kr. 100,- for deltakelse. Distansemedlemmer må betale vanlig greenfee i tillegg.

NB!

Det er stor aktivitet på banen for tiden, og det forventes at det er mange som ønsker å være med på turneringen.  Av kapasitetsmessige årsaker har vi ikke mulighet til å ta med flere enn 24 deltakere. Det er derfor de 24 første som melder seg på som får plass i turneringen.

- Styret / Arrangementskomiteen -