Årsmøte 2020 mandag 27/4 kl. 18:00

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 21. Apr 2020

Prosessen med Årsmøte 2020 ble pga. korona-pandemien avbrutt samme dag som møtet skulle vært gjennomført den 12. mars.

Om situasjonen ennå ikke er tilbake til "normalen", så er den i vært fall blitt såpass at vi finner å kunne fortsette prosessen der vi slapp, og kaller nå inn til ordinært årsmøte mandag den 27. april kl. 18:00.  Det er ingen endringer i møteplan, sammenlignet med tidligere meddelt. (Se for øvrig årsmøtesakene som tidligere er lagt ut på våre nettsider.)

Årsmøtet vil bli gjennomført utendørs ved terrassen bak klubbhuset, og det henstilles til medlemmene om å holde tilstrekkelig avstand på gressplenen.  Ta gjerne med en campingstol og egen kaffe / drikke, da de gjeldende smittevernreglene ikke gir oss anledning til å gjøre det på annen måte.

Det er meldt bra vær på mandag, og vi håper at møtet lar seg gjennomføre på en forsvarlig måte.

-Styret-