Banen er åpen - Fine forhold tross korona-tiltak

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 6. Apr 2020

Riktignok er ikke banen fullt så grønn som bildet viser ennå, men så er det jo også bare april...

Sist lørdag ble det gjennomført dugnad, og på ettermiddagen var det klart for åpning av banen.  En del spesielle tiltak har, - pga. korona-situasjonen, vært nødvendig ved sesongstart i år.  Men medlemmene har gledet seg til endelig å kunne ta frem golfutstyret igjen, og selv om banen nå ikke er slik den må være for å kunne gå "tellende runder", virker det som om de fleste er fornøyd bare med å være i gang igjen.

En som ikke selv er golfspiller, men som likevel var strålende fornøyd sist lørdag var grunneier Carl Gauterud.  Han ba oss spesielt om å sende en hilsen til alle de fremmøtte og takke for innsatsen.

Vi håper at vi så raskt som mulig kan komme tilbake i helt normalt "gjenge", men i mellomtiden får vi glede oss over at vi i alle fall har en bane å spille på.

Til slutt vil vi bare minne om de spesielle retningslinjene som NGF har innført for golfspill under korona-krisen.  Husk å sette dere godt inn i reglene før dere setter i gang !

Med hilsen fra Styret.