Dugnad og Baneåpning Lørdag 4. april

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 2. Apr 2020

Til tross for at smittefaren i fm det pågående virus-utbruddet fortsatt er meget stor, har helsemyndighetene nå gitt et etterlengtet grønt lys for åpning av golfanleggene igjen.

Dette innebærer at vi åpner golfbanen på Ekholt i løpet av lørdag den 4. april, men før vi kan åpne er vi nødt til å få gjennomført en enkel dugnad.

Så snart dugnaden er unnagjort, vil banen være spilleklar, - vel og merke bare for de som har satt seg grundig inn i de midlertidige reglene Golfforbundet har etablert for hele golf-Norge, og som gjelder inntil ny beskjed kommer.  Dette er regler som gjelder både FØR-, UNDER- og ETTER spill.  Reglene er gjengitt nedenfor, og de vil også forefinnes på våre nettsider.

VEDR. DUGNAD:

Oppmøte: Lørdag 4. april. kl. 10:00

Vi må rake bunkere, rydde og rake kvist, rusk og rask, og ellers rydde på og rundt banen.  Greenene vil bli klippet, og vi må sette ut tee-merker og hullflagg.

Ta med egen rake (og evt. annet passende utstyr).  Klubbhuset holdes stengt, så ta med mat, drikke, og evt. noe å sitte på hvis ønskelig.