Årets Klubbmesterskap søndag 25. august (-og kanskje lørdag 24.)

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 8. Aug 2019

Ekholtbruket golfklubb inviterer med dette til klubbmesterskap for alle klubbens medlemmer helgen den 24. og 25. august.

I utgangspunktet er det søndag den 25. som er spilledag, men hvorvidt det lar seg gjøre å kjøre gjennom hele konkurransen på én dag, avhenger av hvor mange som ønsker å delta.  For å få den nødvendige forutsigbarheten både for arrangør og deltakere, settes påmeldingsfristen til fredag den 16. august kl. 24:00. (NB! Det er viktig å få sagt fra dersom man ikke har anledning til å spille lørdag den 24.)

Påmeldingen skjer til klubbens epost-adresse (ekbrgolf@gmail.com), eller pr. sms til 908 92 945.  Alle påmeldinger blir kvittert via samme medium (epost/sms).

Spillestart er satt til kl. 10:00, og banen vil være stengt for andre spillere så lenge mesterskapet pågår.

Konkurransen  arrangeres som en ren slagturnering, dvs. uten hensyn til den enkeltes handicap.  Merk at ved uavgjort stilling etter 18 hull kåres vinneren ved omspill på hull 4 og 5, annenhver gang inntil vinner er kåret.

Det er ingen deltakeravgift, men distansemedlemmer må betale vanlig greenfee.

Det serveres kaffe, vafler, pølser og det er som vanlig også mulig å få kjøpt drikke og is, samt noe golfutstyr på klubbhuset.

Vi ønsker alle velkommen til årets klubbmesterskap!

-STYRET-

NB!  Det blir uansett mange spillere på den lille parkbanen, deltakerne må derfor være forberedt på at det blir noe kø under arrangementet.