VELKOMMEN TIL NISSEGOLF

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 12. Nov 2018

Fredag den 14. desember er det igjen klart for den årlige Nissegolfen i Carlberglåven golfsenter.  Vi starter som vanlig kvelden med julebordsmiddag kl. 19:00 og deretter "går vi" en 9-hulls runde på en utvalgt bane på simulatoren.

Drikke til maten, -ut over én enhet som klubben byr på, må besørges av den enkelte.

Antrekk: Gjerne fullt julekostyme, men i alle fall en liten nisselue !

Deltakeravgift:

* Medlemmer i Ekholtbruket GK: 250,-
* Medlemmer i Ekholtbruket GK, kun julebord/uten golfspill kr. 200,-
* Ikke-medlemmer: 400,-
* Ikke-medlemmer, kun julebord/uten golfspill kr. 350,-

Påmelding kan skje ved å sende en e-post til klubbens adresse: ekbrgolf@gmail.com .  Det er bindende påmelding, og deltakeravgiften må være satt inn på vår konto innen den 4. desember. Bankkonto er 1080.22.32883.

Vi har "ubegrenset" med plasser til julebordet, men når det gjelder golfspillingen må vi sette et tak på 24. spillere.   "Først til mølla-prinsippet" gjelder.

Meld fra i "påmeldingsmailen" om du ønsker å være med på både julebord og golf, eller kun julebordet.

-Styret-