DUGNAD TIRSDAG 14. OG ONSDAG 15. AUGUST KL. 17:00

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 12. Aug 2018

Den strenge vinteren var tøff for golfbaner over hele Øst-Norge, og været gjennom våren / sommeren har heller ikke vært ideelt med tanke på å få gress til å gro...

Etter intens vanning gjennom flere uker, kan Ekholt Golfpark sannsynligvis skilte med regionens grønneste fairwayer, mens greenene til dels ser miserable ut.  En god del arbeid har vært gjort (bl.a. med greenene på hull 2/8 og hull 6), men fortsatt sliter vi med å få dem tilbake til normal standard (til tross at vi har spilt på provisoriske greener en tid).

Konklusjonen er dessverre slik at dersom vi skal kunne få greenene i stand til neste sesong, må vi allerede nå i august måned "ta tak".  Tirsdag 1.4 og onsdag 15. august går vi derfor løs på hhv. hull 1/7 og hull 2/8 og hull 6, der noe "reparasjons-arbeid" gjenstår for at disse skal kunne gro seg tette og fine.

I neste omgang må det gjøres mer omfattende  "inngrep" på hull 3/9 og på hull 4.

Vi ber derfor om at spillerettsmedlemmer stiller med "grønne fingre", og gjerne tar med litt enkelt hageredskap (kultivator, blomstergafler, el.l.) og møter opp til en felles innsats (kl. 17:00 begge dager).