Husk Flaggturneringen lørdag 16. juni

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 11. Jun 2018

Vi minner om årets flaggturnering lørdag 16. juni kl. 10:30.

Her spiller vi så mange slag som man har tildelt, - dvs. 62 slag pluss de tildelte man får iht. sloping-tabellen. Der hvor ballen blir liggende etter siste tellende slag, planter man flagget. Vinner av konkurransen er den som er kommet lengst i spillet når slagene er oppbrukt. Ved like mange "tilbakelagte hull", er det den som ligger nærmest neste hull som er vinner.

Spillerettsmedlemmer betaler kr. 100,- for deltakelse. For andre kommer ordinær greenfee i tillegg.

Påmelding ved oppmøte. Senest kl. 10:15.

Det presiseres at banen er  under utbedring etter vinterens "herjinger", og turneringen vil bli avviklet med de banereglene som måtte være gjeldende ved turneringsstart.  Minner samtidig om at banegrensen ved høyre side av hull 2 og hull 5 fra årets sesong er definert som "out of bonds".

- Styret / Arrangementskomitéen -