Husk Nissegolf 15. desember

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 1. Des 2017

Ho-Ho-Ho !

Fredag den 15. desember er det nok en gang klart for den årlige Nissegolfen i Carlberglåven golfsenter.  Vi starter som vanlig kvelden med julebordsmiddag kl. 19:00 og deretter "går vi" en 9-hulls runde på en utvalgt bane på simulatoren.

Drikke til maten, -ut over én enhet som klubben byr på, må besørges av den enkelte.

Antrekk: Gjerne fullt julekostyme, men i alle fall en liten nisselue !

Deltakeravgift:

* Medlemmer i Ekholtbruket GK: 250,-
* Medlemmer i Ekholtbruket GK, kun julebord/uten golfspill kr. 200,-
* Ikke-medlemmer: 400,-
* Ikke-medlemmer, kun julebord/uten golfspill kr. 350,-

Påmelding kan skje ved å sende en e-post til klubbens adresse: ekbrgolf@gmail.com

På grunn av begrenset kapasitet på golfspillingen, er det "først til mølla-prinsippet" som gjelder.  Meld fra om du ønsker å være med på både julebord og golf, eller kun julebordet.

Påmeldingsavgiften må være på konto innen 4. desember, - i motsatt fall vil plassen kunne tilfalle andre som er interessert i deltakelse.

Deltakeravgiften settes inn på konto 1080.22.32883.