HUSK POTET-TURNERINGEN SØNDAG 17. SEPTEMBER

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 6. Sep 2017

Hull 4 i høstlig solnedgang (foto: Bård Johannessen)

Av flere forskjellige årsaker så vi oss dessverre nødt til å avlyse den årlige mais-turnering, som i henhold til programmet skulle vært avviklet lørdag den 9. september.  For det første var det elendig værmelding for hele uken, noe som gjorde at vi måtte avlyse pga. baneforholdene.  Videre meldte grunneier at han ikke vil være i stand til å levere mais som forutsatt, og når vi ikke kunne konkurrere om maiskolber, ble det litt meningsløst å arrangere maisturnering...

I tillegg måtte flere av våre "ressurspersoner" melde forfall den helgen.

Grunneier meldte imidlertid at han kunne stille med poteter til årets turnering.  Vi har derfor valgt å omdøpe årets maisturnering, til Potetturnering, og konkurransedag blir 17. september kl. 12:00.

Deltakeravgift til årets turnering er kr. 100,-   Påmelding skjer på klubbhuset konkurransedagen, og fristen settes til kl. 11:45.

Greenfee-spillere betaler vanlig greenfee.

-Styret-