KLUBBMESTERSKAP 2017

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 13. Aug 2017

Ekholtbruket Golfklubb inviterer med dette til Klubbmesterskap for alle medlemmer helgen den 26. / 27. august.

Opprinnelig var konkurransen planlagt til søndag den 27., men pga. økt antall aktive medlemmer, ser det ut til at det kan bli for mange til at vi klarer å gjennomføre konkurransen for alle klasser på en og samme dag.

Det legges derfor opp til at Herrer Senior gjør unna sin konkurranse lørdag 26. august, mens de øvrige klassene konkurrerer søndag den 27. august.

Dersom det totalt sett blir 30 deltakere eller færre, klarer vi å gjennomføre konkurransen på én dag (5 i hver flight), og da blir det i så fall søndagen som opprettholdes som konkurransedag.

Som dere skjønner, er vi derfor avhengig av forhåndspåmelding i fm. årets klubbmesterskap, og påmeldingsfristen settes til en drøy uke før arrangementet, dvs. senest fredag den 18. august.  Påmelding skjer pr. e-post til klubbens adresse: ekbrgolf@gmail.com, eller pr. mobil: 908 92 945.  (Alle påmeldinger blir kvittert med mail/sms)

Spillstart blir kl. 12:00 begge dager, og banen blir da stengt før andre spillere.

Klubbmesterskapet arrangeres som ren slagturnering (dvs. ingen "tildelte slag").Ved uavgjort etter 18 hull, kåres 1. 2. og 3. plass ved omspill på hull 5 og 4 annenhver gang inntil vinner er kåret.

Det blir uansett mange spillere på den lille parkbanen ved arrangementet, og deltakerne må være forberedt på at det kan bli litt "kø" underveis.

Det er ingen deltakeravgift i klubbmesterskapet, men Greenfee-medlemmer må selvsagt betale vanlig greenfee.

Det serveres gratis kaffe, vafler, pølser, og det er som vanlig mulig å få kjøpt drikke og is, samt noe golfutstyr på klubbhuset.

Vi ønsker alle velkommen til årets klubbmesterskap.

Pål Hoff mottar her det synlige bevis på at han var vinner av mesterskapet i 2016