Årets første arrangement i havn

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 27. Apr 2017

I bare et par - tre varmegrader ble årets første konkurranse gjennomført torsdag kveld. Det ble en kald-sur opplevelse for de 17 deltakerne, og da var det desto hyggeligere at nærspillet til de beste deltakerne varmet de fremmøtte.

Putte-tevlingen besto i presisjons-puts fra tre forskjellige avstander, i tillegg til chipping fra 10 meters avstand. Arrangementskomitéen hadde laget et snedig poengberegnings-system som sørget for at man på en rettferdig måte fikk kåret de tre (fire) beste spillerne, som hver og en kunne innkassere premier i form av edle dråper anskaffet ved enerettsbolaget på Rygge Storsenter.

Michael Nøhr Andersen var i særklasse best med sine 24 poeng, mens Tore Gullåsen tok en sterk andreplass. Espen Skordal og Ranveig Arvesen delte tredjeplassen. Komplett resultatliste ble som følger:

1. Michael Nøhr Andersen (24p)

2. Tore Gullåsen (20p)

3. Ranveig Arvesen / Espen Skordal (18p)

5. Mona Ring / Johny Guldager / Eirik Dysvik / Thore Aas (17p)

9. Tom Bergerøy / Carl F. Gjerdrum / Magnar Håmo / Fred Stormyrbakken (16p)

13. Kristin Pettersen / Selma Nilsen / Lars Erik Holmsen (15p)

16. Johan Wibye (12p)

17. An-Magrit Svärd Skancke-Garmaker (9p)