Ekholtbruket GK lanserer nye nettsider

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 10. Sep 2020

Styret i Ekholtbruket golfklubb har nylig vedtatt omlegging til nye nettsider for klubben.

De tidligere nettsidene ble ansett som litt statiske og gammeldagse, og med skiftet som nå skjer, håper en å kunne komme et steg videre.  Målet er å kunne tilby hjemmesider som er mer tilpasset dagens forhold.

Det bemerkes at nettsidene fortsatt er under etablering / utvikling, og at en ikke kan forvente at alt fungerer 100% optimalt fra dag én.  Når en likevel har valgt allerede nå å ta i bruk de nye sidene som klubbens offisielle, så er det for å få innspill / kommentarer / forslag til endringer fra brukerne, dvs. i første rekke klubbens medlemmer, slik at dette kan være med å påvirke arbeidet som gjenstår.  Slike innspill kan sendes til klubbens e-postadresse (ekbrgolf@gmail.com), og så vil det bli dette bli videreformidlet til web-ansvarlig.

NB! 

Klubbens hjemmesider finner du fortsatt ved å gå inn på www.ekholtgolf.no.  (Det er dessuten lagt ut en lenke til de nye sidene i basismenyen til høyre på de gamle nettsidene.)0 Kommentar

Klubbmesterskapet vel i havn

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 1. Sep 2020

Klubbleder Bård Johannessen overrekker klubbmester-pokalen til vinneren, Fredrik Lie

Klubbmesterskapet ble gjennomført i flott sommervær sist helg.

Det var til sammen 34 spillere som stilte til start i 4 forskjellige klasser, og nedenfor bringer vi komplett resultatliste fra turneringen.

Beste herrespiller blir Fredrik Lie, som gjennomførte de 18 hullene på imponerende 63 slag, dvs. én over par.  Konkurransen var jevn, og Fredrik Wilskow tok 2. plass med 65 slag, mens Anders Tveita kunne plukke opp ballen fra hull 18 etter totalt 68 slag.  

I de øvrige herreklassene var det også bra deltakelse, og klassevinnere ble Helge Brynildsen i klasse Herrer Sr., mens Espen Skordal vant konkurransen i Herrer Sr. PLUS.

Blant damene ble det enda jevnere, og da konkurransen var over, var det tre spillere som alle hadde gjort unna de 18 hullene på 82 slag.  Omspill måtte til for å får kåret de tre medaljørene, og til syvende og sist var det Selma Nilsen som trakk det lengste strået, og dermed kan smykke seg med klubbmestertittelen nok en gang. På annen plass fulgte Mona Ring, mens Anne-Cathrine Solerød tok en fin tredjeplass.

Vi gratulerer Fredrik og Selma som klubbmestere 2020.

Resultatene fra turneringen finner dere her:  Klubbmesterskap 2020 - Resultatliste.pdf


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline