Klubbmesterskap 29. og 30. august - Banen stengt for annet spill

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 25. Aug 2020

I fm klubbmesterskapet som arrangeres 29. og 30. august minner vi om at banen under arrangementet vil være stengt for andre spillere i tidsrommet fra kl. 11:00 til siste spiller har hullet ut i hull 18 (anslagsvis i 15-tiden) begge dager.

Spilleplanene er nå klare, og flightene skal gå ut som følger:  Spilleplan KM 2020.pdf0 Kommentar

Resultater fra Ekholtbruket Limited 2020 - Oppdatert med bilder 18/8

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 11. Aug 2020


Vi har til hensikt og få lagt ut noen bilder fra helgens turnering, men enn så lenge bringer vi alle fall frem resultatlista etter avsluttet konkurranse lørdag.

Til sammen 18 spillere stilte i startfeltet  på lørdag, etter å ha gjort seg fortjent til dette gjennom en tredagers kvalifisering, med forhåndsbestemt cut-grense på 50 poeng etter 36 spilte hull.

Etter de tre innledende rundene ble Markus Bakken Funk premiert som beste sammenlagtspiller disse dagene. Og når turneringsvinner skulle kåres lørdag, trakk samme spiller igjen det lengste strået.  Denne gang måtte det riktig nok omspill til for å kåre vinneren.  Den som da ble nummeret for liten og måtte bite i det korte green-gresset, var sølvvinner Ole Sukke.  Philip Ellingsen fulgte like bak på tredjeplass.

Artikkelen er 12/8 oppdatert med en video som sammenligner utslagene til de to golfkometene Markus Bakken Funk og Viktor Hovland :  https://photos.app.goo.gl/or6FuY4VBdCcXSrR9

Artikkelen er 18/8 oppdatert med en billedserie fra turneringen, lenke:  https://photos.app.goo.gl/bPPkTAGALT9BWrQs50 Kommentar

Ekholt golfbane oppdatert i Garmin Golf

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 5. Aug 2020

Ekholt golfbane er nå blitt oppdatert for bruk i Garmin golf, noe som innebærer at hullrekkefølge, banens par, indeksering etc. nå "stemmer med virkeligheten".  Videre er banen nå definert opp med 18 hull, slik at det er enkelt å føre scorekort for en "full runde".

Dersom man benytter app'en Garmin Golf på mobilen, vil man se banelayout visuelt på skjermen, og man kan i tillegg registrere scorekortet og lagre dette direkte på telefonen.

Når det gjelder Garmin-klokker, kan det være litt "trickie" å få oppdatert til den nye bane-versjonen.  Man må først slette eventuelle gamle versjoner av banen i mobil-app'en Garmin Connect.  Deretter må man synkronisere mobilen mot klokka, for så å laste ned banen på nytt og kjøre en ny synkronisering.

Foreløpig er det enkelte bunkere og vannhinder på banen ikke vises visuelt på "klokke-versjonen", men greener, avstander og øvrig funksjonalitet ser ut til å fungere som forutsatt.

De som benytter app'en og som oppdager eventuelle feil, bes melde fra om dette (ekbrgolf@gmail.com), slik at vi kan videreformidle til Garmin.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline