Årsmøte 2020 mandag 27/4 kl. 18:00

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 21. Apr 2020

Prosessen med Årsmøte 2020 ble pga. korona-pandemien avbrutt samme dag som møtet skulle vært gjennomført den 12. mars.

Om situasjonen ennå ikke er tilbake til "normalen", så er den i vært fall blitt såpass at vi finner å kunne fortsette prosessen der vi slapp, og kaller nå inn til ordinært årsmøte mandag den 27. april kl. 18:00.  Det er ingen endringer i møteplan, sammenlignet med tidligere meddelt. (Se for øvrig årsmøtesakene som tidligere er lagt ut på våre nettsider.)

Årsmøtet vil bli gjennomført utendørs ved terrassen bak klubbhuset, og det henstilles til medlemmene om å holde tilstrekkelig avstand på gressplenen.  Ta gjerne med en campingstol og egen kaffe / drikke, da de gjeldende smittevernreglene ikke gir oss anledning til å gjøre det på annen måte.

Det er meldt bra vær på mandag, og vi håper at møtet lar seg gjennomføre på en forsvarlig måte.

-Styret-


0 Kommentar

Klart for handicap-tellende runder

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 19. Apr 2020

Lørdag ble det laget nye hull, og disse ble modifisert iht. Norges Golfforbunds regler som innebærer at det igjen kan spilles handicap-tellende runder på Ekholt.

Forholdene er fine om dagen, og vi har god plass for spill på banen.

Nærmere om de modifiserte reglene kan du lese her: Modifiserte regler.pdf.



0 Kommentar

Banen er åpen - Fine forhold tross korona-tiltak

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 6. Apr 2020

Riktignok er ikke banen fullt så grønn som bildet viser ennå, men så er det jo også bare april...

Sist lørdag ble det gjennomført dugnad, og på ettermiddagen var det klart for åpning av banen.  En del spesielle tiltak har, - pga. korona-situasjonen, vært nødvendig ved sesongstart i år.  Men medlemmene har gledet seg til endelig å kunne ta frem golfutstyret igjen, og selv om banen nå ikke er slik den må være for å kunne gå "tellende runder", virker det som om de fleste er fornøyd bare med å være i gang igjen.

En som ikke selv er golfspiller, men som likevel var strålende fornøyd sist lørdag var grunneier Carl Gauterud.  Han ba oss spesielt om å sende en hilsen til alle de fremmøtte og takke for innsatsen.  

Vi håper at vi så raskt som mulig kan komme tilbake i helt normalt "gjenge", men i mellomtiden får vi glede oss over at vi i alle fall har en bane å spille på.

Til slutt vil vi bare minne om de spesielle retningslinjene som NGF har innført for golfspill under korona-krisen.  Husk å sette dere godt inn i reglene før dere setter i gang !

Med hilsen fra Styret.


0 Kommentar

Dugnad og Baneåpning Lørdag 4. april

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 2. Apr 2020

Til tross for at smittefaren i fm det pågående virus-utbruddet fortsatt er meget stor, har helsemyndighetene nå gitt et etterlengtet grønt lys for åpning av golfanleggene igjen. 

Dette innebærer at vi åpner golfbanen på Ekholt i løpet av lørdag den 4. april, men før vi kan åpne er vi nødt til å få gjennomført en enkel dugnad. 

Så snart dugnaden er unnagjort, vil banen være spilleklar, - vel og merke bare for de som har satt seg grundig inn i de midlertidige reglene Golfforbundet har etablert for hele golf-Norge, og som gjelder inntil ny beskjed kommer.  Dette er regler som gjelder både FØR-, UNDER- og ETTER spill.  Reglene er gjengitt nedenfor, og de vil også forefinnes på våre nettsider.

 

VEDR. DUGNAD:  

Oppmøte: Lørdag 4. april. kl. 10:00 

Vi må rake bunkere, rydde og rake kvist, rusk og rask, og ellers rydde på og rundt banen.  Greenene vil bli klippet, og vi må sette ut tee-merker og hullflagg. 

Ta med egen rake (og evt. annet passende utstyr).  Klubbhuset holdes stengt, så ta med mat, drikke, og evt. noe å sitte på hvis ønskelig.



0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline