Årsmøtet gjennomført 14. mars

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 14. Mar 2019

Årsmøtet i Ekholtbruket golfklubb ble avholdt torsdag den 14. mars

Det var litt færre fremmøtte enn det som har vært vanlig på de siste årsmøtene, og det hele foregikk uten noen form for dramatikk.

Vedlagt finner dere:

* ÅRSBERETNING 2018.pdf

* Årsmøteprotokoll 2019.pdf

Årsmøtet avholdes torsdag den 14. mars

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 13. Feb 2019

Årsmøtet avholdes i lokalene ved Carlberglåven torsdag den 14. mars 2019 kl. 18:30.

Forslag til Årsmøtet må være Styret i hende senest to uker før møtet, dvs. senest torsdag den 28. februar.

I henhold til vedtektene, vil de nødvendige saksdokumentene, herunder fullstendig saksliste, bli gjort tilgjengelig for medlemmene på våre hjemmesider, www.ekholtgolf.no, senest en uke før møtet.

Vi ber medlemmene om å notere seg tidspunktet, og ønsker alle vel møtt til Årsmøtet.

Agenda for årsmøtet finner du her: Årsmøte-AGENDA.pdf.

Årsberetning for 2018 finner du her: ÅRSBERETNING 2018.pdf.

VELKOMMEN TIL NISSEGOLF

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 12. Nov 2018

Fredag den 14. desember er det igjen klart for den årlige Nissegolfen i Carlberglåven golfsenter.  Vi starter som vanlig kvelden med julebordsmiddag kl. 19:00 og deretter "går vi" en 9-hulls runde på en utvalgt bane på simulatoren.

Drikke til maten, -ut over én enhet som klubben byr på, må besørges av den enkelte.

Antrekk: Gjerne fullt julekostyme, men i alle fall en liten nisselue !

Deltakeravgift:

* Medlemmer i Ekholtbruket GK: 250,-
* Medlemmer i Ekholtbruket GK, kun julebord/uten golfspill kr. 200,-
* Ikke-medlemmer: 400,-
* Ikke-medlemmer, kun julebord/uten golfspill kr. 350,-

Påmelding kan skje ved å sende en e-post til klubbens adresse: ekbrgolf@gmail.com .  Det er bindende påmelding, og deltakeravgiften må være satt inn på vår konto innen den 4. desember. Bankkonto er 1080.22.32883.

Vi har "ubegrenset" med plasser til julebordet, men når det gjelder golfspillingen må vi sette et tak på 24. spillere.   "Først til mølla-prinsippet" gjelder.

Meld fra i "påmeldingsmailen" om du ønsker å være med på både julebord og golf, eller kun julebordet.

Golfbanen stenger søndag 28. oktober kl. 15:00

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 27. Okt 2018

Det går ubønnhørlig mot vinter, og værmeldingen for kommende uke gjør at vi stenger av golfbanen for sesongen søndag den 28. oktober.

Klokken 15:00 blir det rydding av banemarkeringer, flagg, etc., og de som har anledning er velkomne til å hjelpe til med dette.

Vi takker for årets ute-sesong, og håper å treffe mange av klubbens medlemmer til simulatorspill på Carlberg gjennom vinteren.

Årets Nattgolf arrangeres fredag 26. oktober

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 27. Sep 2018

NATTGOLF

Fredag den 26. oktober markerer vi igjen golfbanen og hullene med farget lys, og så vi spiller i mørket med selvlysende baller !

Til dere som ikke har forsøkt det tidligere: Dette er gøy !

Vi starter opp med Pizza og passende drikke på klubbhuset kl. 18:30, og deretter går vi ut og spiller to runder (12 hull).

Siste frist for påmelding er mandag 22. oktober

(Påmelding pr. e-post til ekbrgolf@gmail.com, eller direkte til Selma Nilsen, mobil: 412 26 698).

Pris:

Medlemmer kr. 200,-

Ikke-medlemmer kr. 300,-  (ingen greenfee i kveld)

Aldersgrense: 18 år

Vel møtt !