Klubbturnering Ekholtbruket Limited 2020

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 11. Aug 2020

Vi

Vi har til hensikt og få lagt ut noen bilder fra helgens turnering, men enn så lenge bringer vi alle fall frem resultatlista etter avsluttet konkurranse lørdag.

Til sammen 18 spillere stilte i startfeltet  på lørdag, etter å ha gjort seg fortjent til dette gjennom en tredagers kvalifisering, med forhåndsbestemt cut-grense på 50 poeng etter 36 spilte hull.

Etter de tre innledende rundene ble Markus Bakken Funk premiert som beste sammenlagtspiller disse dagene. Og når turneringsvinner skulle kåres lørdag, trakk samme spiller igjen det lengste strået.  Denne gang måtte det riktig nok omspill til for å kåre vinneren.  Den som da ble nummeret for liten og måtte bite i det korte green-gresset, var sølvvinner Ole Sukke.  Philip Ellingsen fulgte like bak på tredjeplass.

Ekholt golfbane oppdatert i Garmin Golf

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 5. Aug 2020

Ekholt golfbane er nå blitt oppdatert for bruk i Garmin golf, noe som innebærer at hullrekkefølge, banens par, indeksering etc. nå "stemmer med virkeligheten".  Videre er banen nå definert opp med 18 hull, slik at det er enkelt å føre scorekort for en "full runde".

Dersom man benytter app'en Garmin Golf på mobilen, vil man se banelayout visuelt på skjermen, og man kan i tillegg registrere scorekortet og lagre dette direkte på telefonen.

Når det gjelder Garmin-klokker, kan det være litt "trickie" å få oppdatert til den nye bane-versjonen.  Man må først slette eventuelle gamle versjoner av banen i mobil-app'en Garmin Connect.  Deretter må man synkronisere mobilen mot klokka, for så å laste ned banen på nytt og kjøre en ny synkronisering.

Foreløpig er det enkelte bunkere og vannhinder på banen ikke vises visuelt på "klokke-versjonen", men greener, avstander og øvrig funksjonalitet ser ut til å fungere som forutsatt.

De som benytter app'en og som oppdager eventuelle feil, bes melde fra om dette (ekbrgolf@gmail.com), slik at vi kan videreformidle til Garmin.

Banen vil tidvis være stengt i uke 31

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 31. Jul 2020

Det arrangeres intern klubbturnering onsdag, torsdag og fredag fra kl. 15:45, samt lørdag formiddag, frem til kl. 16:00.

Banen vil i disse tidsrommene holdes stengt for andre spillere.

- STYRET -

Nye slopetabeller

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 7. Jul 2020

Slope-representanter fra NGF har nylig vært på besøk ved banen vår, og nå har vi mottatt de nye slope-tabellene. Golfbox er allerede oppdatert med de nye verdiene.  I en mellomperiode er imidlertid både de gamle og de nye versjonene aktive, fordi det fortsatt finnes en del registrerte runder som ennå ikke er godkjent.  Ført når disse rundene er oppdatert vil vi kunne slette den gamle versjonen.

Når dere registrerer en handicaptellende runde, er det banen som kalles "Ekholt Golfbane" som nå gjelder, og det er den som kommer opp som standardvalg.

De nye slopetabellene vil der finne ved å klikke på valget BANEINFO til høyre på nettsidene. Banekartet utgjør førsteside på dokumentet som da kommer opp, og så får dere se slopetabeller for herrer og damer på hhv. side 2 og 3.

Nye slopetabeller vil også bli hengt opp på klubbhuset med det første.

Golf-app'en Hello Birdie klar for bruk på Ekholtbruket

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 29. Jun 2020

For de av våre spillere som er interessert i å benytte golf-appen Hello Birdie, kan vi nå meddele at banen på Ekholt er oppdatert, både hva gjelder GPS-koordinater og hullrekkefølge for spill av full 18-hullsrunde.

Levert avIdrettenOnline