Årsmøte 2020

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 13. Feb 2020

Årsmøte 2020 er berammet til torsdag den 12. mars kl. 18:30.

Møtet finner sted i klubbhusets lokaler.

Innspill til årsmøtet må være styret i hende 2 uker før møtet, dvs. senest torsdag den 27. februar.

Møteplan offentliggjøres senest én uke før møtet, og vil bli lagt ut på herværende sider.

(Alle klubbens medlemmer som har oppgitt e-post adresse, er tilsend innkalling pr. e-post.)

-Styret-

Golfbanen stenger 2. november

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 30. Okt 2019

Det går ubønnhørlig mot vinter, og værmeldingen for kommende uke gjør at vi stenger av golfbanen for sesongen lørdag den 2. november.

Klokken 12:00 blir det rydding av banemarkeringer, flagg, etc., og de som har anledning er velkomne til å hjelpe til med dette.

Vi takker for årets ute-sesong, og håper å treffe mange av klubbens medlemmer til simulatorspill på Carlberg gjennom vinteren.

-Styret-

NATTGOLFEN AVLYST

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 8. Okt 2019

NATTGOLFEN ER DESSVERRE AVLYST

Først ble arrangementet utsatt pga. dårlig vær, deretter ble opplegget den alternative dagen avlyst pga. dårlig oppslutning.  Vi får forsøke igjen neste år.

Fredag den 25. oktober markerer vi igjen golfbanen og hullene med farget lys, og så vi spiller i mørket med selvlysende baller !

Til dere som ikke har forsøkt det tidligere: Dette er gøy !

Vi starter opp med Pizza og passende drikke på klubbhuset kl. 18:30, og deretter går vi ut og spiller to runder (12 hull).

Siste frist for påmelding er mandag 21. oktober

(BINDENDE påmelding pr. e-post til ekbrgolf@gmail.com, eller direkte til Selma Nilsen, mobil: 412 26 698).

Pris:

Medlemmer kr. 200,-

Ikke-medlemmer kr. 300,-  (ingen greenfee i kveld)

Aldersgrense: 18 år

Vel møtt !

Carlberglåven Golfsenter inviterer til simulatorgolf

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 25. Sep 2019

Nok en golfsesong er på hell, og i disse dager sender Carlberglåven Golfsenter ut invitasjon til både single- og lagspillturneringer.

I fjor var det fullt trøkk gjennom hele vintersesongen, og man regner med minst like stor pågang blant interesserte denne høsten.

For nærmere info henvises til vedlagte informasjonsskriv fra Golfsenteret

Invitasjon Singlespill 2019-2020.pdf

Invitasjon Lagspill 2019-2020.pdf

Resultater fra årets maisturnering

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 25. Sep 2019

Årets maisturnering ble arrangert den 15. september med i alt 19 deltakere.

Golfbanen er i særdeles god og velpreparert stand denne høsten, og klubben retter i den forbindelse en stor takk til grunneier Carl Gauterud & Co.

Det var dessverre ingen maisavling på Carlberg i år, så turneringstittelen er derfor litt misvisende.  Det var likevel ingen sure miner blant premievinnerne, som isteden mottok hver sin vin-premie.

Resultatene ble som følger:

Nr 1 - Michael N. Andersen   39 poeng

Nr 2 - Espen Skordal             35 poeng

Nr 3 - Carl F. Gjerdrum        34 poeng

Vinner ble Michael N. Andersen

For fullstendig resultatliste, klikk her