Utsatt konkurranse "2 Køller & Putter"

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 18. Jun 2019

Konkurransen 2 Køller & Putter, -som i arrangementsoversikten var annonsert å skulle gjennomføres torsdag 20. juni, må dessverre utsettes.

Arrangementskomiteens medlemmer måtte dessverre prioritere andre oppgaver, og så seg ikke i stand til å få gjennomført konkurransen som planlagt.

Konkurransen vil isteden bli gjennomført senere i sesongen.  Isteden blir det vanlig klubbkveld torsdag den 20. juni.

Torsdagens Chip'n Put konkurranse avlyses

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 5. Jun 2019

Elendig værmelding for torsdag ettermiddag, -med mye regn i kombinasjon med lyn og torden, gjør at vi har valgt å avlyse, evt. utsette den planlagt "Chip'n Put"-konkurransen som skulle vært avholdt torsdag 6. juni.

Dersom de dystre spådommene om morgendagens vær ikke skulle slå til, vil det bli vanlig klubbkveld, med "best-ball" spill.

Finner vi en annen kveld for gjennomføring av chip'n put konkurransen, vil dette bli annonsert i form av ny mail-utsending.

FLAGGTURNERING SØNDAG 26. MAI

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 20. Mai 2019

Vi ønsker velkommen til årets første turnering søndag den 26. mai.

Det blir utslag fra kl. 11:00, og siste frist for påmelding er kl. 10:30

Her spiller hver spiller så mange slag som han / hun har tildelt,  dvs. 62 slag pluss de tildelte slagene man har iht. slopetabellene.  Der hvor ballen blir liggende etter siste tellende slag, planter man det navnede "flagget" som man har fått med seg ut på runden.  Vinner gjør den som kommer lengst i spillet når alle slagene er oppbrukt.  Ved like mange "tilbakelagte hull", er det den som ligger nærmest neste hull som er vinner.

Spillerettsmedlemmer betaler kr. 50,- for deltakelse.  Andre må betale greenee i tillegg.

Det blir for øvrig salg av kaffe og vafler.

-Styret / Arrangementskomiteen-

Klubbkveldene starter opp igjen

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 29. Apr 2019

Banen er åpnet og sesongen er i gang !

Torsdag starter vi med ukentlige klubbkvelder for våre medlemmer igjen, og vi går ut på banen kl. 17:30.

Da blir det lagspill (best-ball), der lagene settes sammen ut fra hvem som møter opp.  Det er altså ikke nødvendig å stille opp med makker for å delta.  Her blir det mulighet for uhøytidelig konkurransespill hver uke.

NB !  Oppmøte senest kl. 17:20 hver torsdag.

Vel møtt !

Banen åpner lørdag 13. april

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 13. Apr 2019

Flaggene skal etter planen bli "plantet" lørdag formiddag, og fra kl. 13 regner vi med å være i gang med årets sesong.

Vi takker for bistand fra de iherdige medlemmene som har hjulpet til, og håper at både spillerettsmedlemmer og greenfee-spillere blir fornøyd med baneforholdene og det vi har å tilby i 2019-sesongen.