Ekholtbruket GK lanserer nye nettsider

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 10. Sep 2020

Styret i Ekholtbruket golfklubb har nylig vedtatt omlegging til nye nettsider for klubben.

De tidligere nettsidene ble ansett som litt statiske og gammeldagse, og med skiftet som nå skjer, håper en å kunne komme et steg videre.  Målet er å kunne tilby hjemmesider som er mer tilpasset dagens forhold.

Det bemerkes at nettsidene fortsatt er under etablering / utvikling, og at en ikke kan forvente at alt fungerer 100% optimalt fra dag én.  Når en likevel har valgt allerede nå å ta i bruk de nye sidene som klubbens offisielle, så er det for å få innspill / kommentarer / forslag til endringer fra brukerne, dvs. i første rekke klubbens medlemmer, slik at dette kan være med å påvirke arbeidet som gjenstår.  Slike innspill kan sendes til klubbens e-postadresse (ekbrgolf@gmail.com), og så vil det bli dette bli videreformidlet til web-ansvarlig.

NB!

Klubbens hjemmesider finner du fortsatt ved å gå inn på www.ekholtgolf.no.  (Det er dessuten lagt ut en lenke til de nye sidene i basismenyen til høyre på de gamle nettsidene.)

Klubbmesterskapet vel i havn

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 1. Sep 2020

Klubbleder Bård Johannessen overrekker klubbmester-pokalen til vinneren, Fredrik Lie

Klubbmesterskapet ble gjennomført i flott sommervær sist helg.

Det var til sammen 34 spillere som stilte til start i 4 forskjellige klasser, og nedenfor bringer vi komplett resultatliste fra turneringen.

Beste herrespiller blir Fredrik Lie, som gjennomførte de 18 hullene på imponerende 63 slag, dvs. én over par.  Konkurransen var jevn, og Fredrik Wilskow tok 2. plass med 65 slag, mens Anders Tveita kunne plukke opp ballen fra hull 18 etter totalt 68 slag.

I de øvrige herreklassene var det også bra deltakelse, og klassevinnere ble Helge Brynildsen i klasse Herrer Sr., mens Espen Skordal vant konkurransen i Herrer Sr. PLUS.

Blant damene ble det enda jevnere, og da konkurransen var over, var det tre spillere som alle hadde gjort unna de 18 hullene på 82 slag.  Omspill måtte til for å får kåret de tre medaljørene, og til syvende og sist var det Selma Nilsen som trakk det lengste strået, og dermed kan smykke seg med klubbmestertittelen nok en gang. På annen plass fulgte Mona Ring, mens Anne-Cathrine Solerød tok en fin tredjeplass.

Vi gratulerer Fredrik og Selma som klubbmestere 2020.

Resultatene fra turneringen finner dere her:  Klubbmesterskap 2020 - Resultatliste.pdf

Klubbmesterskap 29. og 30. august - Banen stengt for annet spill

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 25. Aug 2020

I fm klubbmesterskapet som arrangeres 29. og 30. august minner vi om at banen under arrangementet vil være stengt for andre spillere i tidsrommet fra kl. 11:00 til siste spiller har hullet ut i hull 18 (anslagsvis i 15-tiden) begge dager.

Spilleplanene er nå klare, og flightene skal gå ut som følger:  Spilleplan KM 2020.pdf

Resultater fra Ekholtbruket Limited 2020 - Oppdatert med bilder 18/8

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 11. Aug 2020

Vi har til hensikt og få lagt ut noen bilder fra helgens turnering, men enn så lenge bringer vi alle fall frem resultatlista etter avsluttet konkurranse lørdag.

Til sammen 18 spillere stilte i startfeltet  på lørdag, etter å ha gjort seg fortjent til dette gjennom en tredagers kvalifisering, med forhåndsbestemt cut-grense på 50 poeng etter 36 spilte hull.

Etter de tre innledende rundene ble Markus Bakken Funk premiert som beste sammenlagtspiller disse dagene. Og når turneringsvinner skulle kåres lørdag, trakk samme spiller igjen det lengste strået.  Denne gang måtte det riktig nok omspill til for å kåre vinneren.  Den som da ble nummeret for liten og måtte bite i det korte green-gresset, var sølvvinner Ole Sukke.  Philip Ellingsen fulgte like bak på tredjeplass.

Artikkelen er 12/8 oppdatert med en video som sammenligner utslagene til de to golfkometene Markus Bakken Funk og Viktor Hovland :  https://photos.app.goo.gl/or6FuY4VBdCcXSrR9

Artikkelen er 18/8 oppdatert med en billedserie fra turneringen, lenke:  https://photos.app.goo.gl/bPPkTAGALT9BWrQs5

Ekholt golfbane oppdatert i Garmin Golf

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 5. Aug 2020

Ekholt golfbane er nå blitt oppdatert for bruk i Garmin golf, noe som innebærer at hullrekkefølge, banens par, indeksering etc. nå "stemmer med virkeligheten".  Videre er banen nå definert opp med 18 hull, slik at det er enkelt å føre scorekort for en "full runde".

Dersom man benytter app'en Garmin Golf på mobilen, vil man se banelayout visuelt på skjermen, og man kan i tillegg registrere scorekortet og lagre dette direkte på telefonen.

Når det gjelder Garmin-klokker, kan det være litt "trickie" å få oppdatert til den nye bane-versjonen.  Man må først slette eventuelle gamle versjoner av banen i mobil-app'en Garmin Connect.  Deretter må man synkronisere mobilen mot klokka, for så å laste ned banen på nytt og kjøre en ny synkronisering.

Foreløpig er det enkelte bunkere og vannhinder på banen ikke vises visuelt på "klokke-versjonen", men greener, avstander og øvrig funksjonalitet ser ut til å fungere som forutsatt.

De som benytter app'en og som oppdager eventuelle feil, bes melde fra om dette (ekbrgolf@gmail.com), slik at vi kan videreformidle til Garmin.