Banen er åpen - Fine forhold tross korona-tiltak

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 6. Apr 2020

Riktignok er ikke banen fullt så grønn som bildet viser ennå, men så er det jo også bare april...

Sist lørdag ble det gjennomført dugnad, og på ettermiddagen var det klart for åpning av banen.  En del spesielle tiltak har, - pga. korona-situasjonen, vært nødvendig ved sesongstart i år.  Men medlemmene har gledet seg til endelig å kunne ta frem golfutstyret igjen, og selv om banen nå ikke er slik den må være for å kunne gå "tellende runder", virker det som om de fleste er fornøyd bare med å være i gang igjen.

En som ikke selv er golfspiller, men som likevel var strålende fornøyd sist lørdag var grunneier Carl Gauterud.  Han ba oss spesielt om å sende en hilsen til alle de fremmøtte og takke for innsatsen.

Vi håper at vi så raskt som mulig kan komme tilbake i helt normalt "gjenge", men i mellomtiden får vi glede oss over at vi i alle fall har en bane å spille på.

Til slutt vil vi bare minne om de spesielle retningslinjene som NGF har innført for golfspill under korona-krisen.  Husk å sette dere godt inn i reglene før dere setter i gang !

Med hilsen fra Styret.

Dugnad og Baneåpning Lørdag 4. april

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 2. Apr 2020

Til tross for at smittefaren i fm det pågående virus-utbruddet fortsatt er meget stor, har helsemyndighetene nå gitt et etterlengtet grønt lys for åpning av golfanleggene igjen.

Dette innebærer at vi åpner golfbanen på Ekholt i løpet av lørdag den 4. april, men før vi kan åpne er vi nødt til å få gjennomført en enkel dugnad.

Så snart dugnaden er unnagjort, vil banen være spilleklar, - vel og merke bare for de som har satt seg grundig inn i de midlertidige reglene Golfforbundet har etablert for hele golf-Norge, og som gjelder inntil ny beskjed kommer.  Dette er regler som gjelder både FØR-, UNDER- og ETTER spill.  Reglene er gjengitt nedenfor, og de vil også forefinnes på våre nettsider.

VEDR. DUGNAD:

Oppmøte: Lørdag 4. april. kl. 10:00

Vi må rake bunkere, rydde og rake kvist, rusk og rask, og ellers rydde på og rundt banen.  Greenene vil bli klippet, og vi må sette ut tee-merker og hullflagg.

Ta med egen rake (og evt. annet passende utstyr).  Klubbhuset holdes stengt, så ta med mat, drikke, og evt. noe å sitte på hvis ønskelig.

Åpning av banen må utsettes

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 20. Mar 2020

Til tross for at vi har lagt bak oss en historisk mild vinter, og forholdene allerede ligger godt til rette for en rekord-tidlig sesongåpning, forblir golfbanen stengt inntil videre.

I likhet med de fleste andre av landets idrettsanlegg, vil også golfbanen på Ekholt holdes stengt så lenge landets helsemyndigheter mener at dette er nødvendig.

Vi håper alle snart å kunne oppleve at virusangrepet er på retrett, og at både Norge og den øvrige verden kan begynne å fungere som normalt igjen.  Men inntil vi får signaler om at det vil være forsvarlig å kunne gjenåpne de lokale anleggene, forblir golfbanen stengt.  - Dessverre.

Årsmøte 2020 avholdes på klubbhuset 12. mars kl 18:30

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 13. Feb 2020

Den opprinnelige teksten i artikkelen står uendret, men vi gjør oppmerksom på at Årsmøtet inntil videre utsettes på ubestemt tid.  Artikkelen vil bli oppdatert så snart dette blir aktuelt igjen.

Årsmøte 2020 er berammet til torsdag den 12. mars kl. 18:30.

MERK!     Møtet finner sted i klubbhusets lokaler ved banen.

Innspill til Årsmøtet må være styret i hende 2 uker før møtet, dvs. senest torsdag den 27. februar.

I henhold til vedtektene, skal de nødvendige saksdokumentene, herunder fullstendig saksliste, bli gjort tilgjengelig for våre medlemmer senest én uke før Årsmøtet.

Agenda for Årsmøtet finner du her:   Årsmøte-AGENDA.pdf

Årsberetning for 2019 finner du her:   ÅRSBERETNING 2019.pdf

(Alle klubbens medlemmer som har oppgitt e-post adresse, er tilsendt innkalling pr. e-post.)

Vi anmoder våre medlemmer om å merke seg tid og sted for Årsmøtet, og ønsker alle vel møtt !

Golfbanen stenger 2. november

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 30. Okt 2019

Det går ubønnhørlig mot vinter, og værmeldingen for kommende uke gjør at vi stenger av golfbanen for sesongen lørdag den 2. november.

Klokken 12:00 blir det rydding av banemarkeringer, flagg, etc., og de som har anledning er velkomne til å hjelpe til med dette.

Vi takker for årets ute-sesong, og håper å treffe mange av klubbens medlemmer til simulatorspill på Carlberg gjennom vinteren.