NATTGOLF UTSATT ÉN UKE.

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 8. Okt 2019

NATTGOLF

Fredag den 25. oktober markerer vi igjen golfbanen og hullene med farget lys, og så vi spiller i mørket med selvlysende baller !

Til dere som ikke har forsøkt det tidligere: Dette er gøy !

Vi starter opp med Pizza og passende drikke på klubbhuset kl. 18:30, og deretter går vi ut og spiller to runder (12 hull).

Siste frist for påmelding er mandag 21. oktober

(BINDENDE påmelding pr. e-post til ekbrgolf@gmail.com, eller direkte til Selma Nilsen, mobil: 412 26 698).

Pris:

Medlemmer kr. 200,-

Ikke-medlemmer kr. 300,-  (ingen greenfee i kveld)

Aldersgrense: 18 år

Vel møtt !

Carlberglåven Golfsenter inviterer til simulatorgolf

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 25. Sep 2019

Nok en golfsesong er på hell, og i disse dager sender Carlberglåven Golfsenter ut invitasjon til både single- og lagspillturneringer.

I fjor var det fullt trøkk gjennom hele vintersesongen, og man regner med minst like stor pågang blant interesserte denne høsten.

For nærmere info henvises til vedlagte informasjonsskriv fra Golfsenteret

Invitasjon Singlespill 2019-2020.pdf

Invitasjon Lagspill 2019-2020.pdf

Resultater fra årets maisturnering

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 25. Sep 2019

Årets maisturnering ble arrangert den 15. september med i alt 19 deltakere.

Golfbanen er i særdeles god og velpreparert stand denne høsten, og klubben retter i den forbindelse en stor takk til grunneier Carl Gauterud & Co.

Det var dessverre ingen maisavling på Carlberg i år, så turneringstittelen er derfor litt misvisende.  Det var likevel ingen sure miner blant premievinnerne, som isteden mottok hver sin vin-premie.

Resultatene ble som følger:

Nr 1 - Michael N. Andersen   39 poeng

Nr 2 - Espen Skordal             35 poeng

Nr 3 - Carl F. Gjerdrum        34 poeng

Vinner ble Michael N. Andersen

For fullstendig resultatliste, klikk her

Turnering på Ekholt søndag 15. september kl. 11:00

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 8. Sep 2019

I følge terminlista arrangeres det maisturnering søndag 15. september.

I skrivende stund er det usikkert hvordan det står til med mail-avlingene, men klubbturnering blir det uansett, -så sant ikke værgudene slår seg helt vrange.

Ingen forhåndspåmelding denne gang, men mulighet for påmelding helt frem til starttidspunkt kl. 11:00 på søndag.ved fremmøte på klubbhuset.

Påmeldingsavgift kr. 50,-

Velkommen!

-Styret-

Klubbmestere 2019 er kåret

Postet av Ekholtbruket Golfklubb den 25. Aug 2019

Anders Tveita, Fred Stormyrbakken og Selma Nilsen ble alle klassevinnerne i årets klubbmesterskap, som ble arrangert på Ekholtbruket lørdag og søndag.

Anders Tveita tilbakela de 18 hullene på 67 slag, noe som er 5 slag over banens par.  Selma Nilsen var som vanlig i en egen klasse blant kvinnene, og endte på 74 slag, mens Fred Stormyrbakken, som rundet banen på 78 slag, vant  seniorklassen for herrene.

Dermed er det Anders Tveita og Selma Nilsen som står igjen som offisielle klubbmestere for 2019.

Arrangementet ble avviklet under topp forhold, og det var veldig hyggelig at mange av de yngre medlemmene som er kommet til i løpet av året innfant seg og satte sitt preg på arrangementet.

Resultatene ble som følger: